Salainen neuleystävä -kierroksen viimeinen paketti saapui, yllättävää kyllä, sunnuntai-iltana! Ihan hassu päivä saada postia. :) Seitsemän aikaan sunnuntai-iltana sain tekstiviestillä saapumisilmoituksen että lähetys on noudettavissa lähikaupasta. Onneksi he ovat joulun aikaan myöhempään auki ja saatoin hakea paketin heti. Okei, toisella yrittämällä, sillä ensimmäinen reissu lähikauppaan ei tuottanut tulosta koska olin innoissani lähtenyt ilman henkilöllisyystodistusta. Onneksi se kauppa ei ole kaukana, niin kipaisin kotona hakemassa lompakon ja toisella yrittämällä sain paketinkin! Oli kyllä iso ja painava paketti!

 

Joulukuun paketista paljastui liukuvärjättyä katian sukkalankaa (kaunista!) ja Arnen ja Carloksen joulupallokirja. Olin aiemmin selaillut jotain kyseisten herrojen kirjaa, ja tässäpä siis haastetta ensi jouluksi, silloin kaikille lahjaksi neulottu joulupallo. ;) Lisäksi paketista löytyy päättelyneuloja, teippiä, kynä, joulukortti, kirje, teetä sekä suklaata. Jälleen aivan ihan paketti, olet onnistunut hyvin yllättämään minua syksyn mittaan, salainen ystäväni!

 

Paketteja minulle on lähetellyt http://tiiamarian.vuodatus.net/ blogin kirjoittaja. Kiitoksia kovasti ja mukavaa joulunaikaa!

 

joulukuunpaketti.jpg

 

Toiseksi kuvaksi tähän postaukseen halusin laittaa kuvan meidän tämän vuoden joulukorttisaldosta, joka tosin saattaa vielä kasvaa tänään. Joulukortit on teipattu oveen. Lähdemme tänään tiistaina jouluviettoon sukulaisille ja palaamme vasta lähes viikon kuluttua kaupunkiin. Joten oikein rattoisaa joulua kaikille!

 

joulukortit2015.jpg