Hain Salainen neuleystävä -kierroksen paketin jo sunnuntaina, se hyvä puoli on asiamieposteissa, että ne ovat auki viikonloppuisinkin, ei tarvinut odotella maanantaita. Muuten sanoisin että postit ovat kivempia kuin Valintatalon muutenkin kiireiset ihmiset hoitamassa oman hommansa lisäksi postipalveluita vaihtelevalla osaamisella ja kiinnostuksella.

 

Vaikka noudin paketin sunnuntaina, en ehtinyt siitä eilen raportoida kun töiden jälkeen oli iltamenoa partiokokouksen merkeissä. Nyt korjaantuu asia ja ehdin laittaa tänne kuvia!

 

Paketti oli paketoitu ihanasti lahjapaperiin, ja pidän kovasti postimerkeistä, keräilen niitä aina talteen ja toimitan isälleni, joka kerää postimerkkejä. Olen itsekin käyttänyt juuri noita erikoisia merkkejä kirjeisiin!

paketti1-1.jpg

 

Paketista paljastui kauniinväristä Step -lankaa, suklaamunia (syöty jo!), puikkomitta, "puikotin", Leolle vihreä lelu, ohje myrttisukkiin sekä pääsiäisteemainen kortti (unohtui kuvasta). Aivan ihania tavaroita, ja tuo sukkapuikkopidike tuli todella tarpeeseen, meiltä kun löytyy vain pari, eikä niitä ole riittävästi keskeneräisille sukille. Ja kotimainen käsityö on ilman muuta tuettava asia!

paketti1-2.jpg

 

Leo ei ihan heti unisena tajunnut poseeraavansa uuden lelun kanssa, mutta eiköhän se sen perässä ala hilpaista kunhan suihkutan siihen vähän kissanminttua!

paketti1-4.jpg

 

Monivärinen Step innoitti heti tarttumaan puikkoihin, ja aloin neuloa uudesta langasta perussukkaa, johon olen tässä puolessatoista päivässä ehtinyt saada jo kantapäänkin tehtyä. Langan värinvaihtelut ovat itsessään niin kauniita, ettei se mielestäni mitään muuta kuviota kaipaakaan, joten säästän paketin mukana tulleen ohjeen toiseen lankaan.

paketti1-3.jpg

 

Kiitokset kovasti mukavasta sunnuntaipaketista, kivoja juttuja olit pakettiin keksinyt, en malta odottaa seuraavia paketteja! Mukavaa pääsiäisaikaa salaiselle neuleystävälleni tätä kautta!