Alan vähitellen ymmärtää niitä, jotka kuvaavat annoksiaan, mutta vain jos annokset ovat kauniita tai erityisen maukkaita (jotta ne haluaa muistaa). Tässäpä viime aikojen reissuilta ruokakuvia.

 

tyrnijuustokakku.jpg

Tyrnijuustokakkua syötiin Tallinnan F-hoone –ravintolassa

 

Samaisella reissulla lokakuussa kävimme jo kantapaiksemme muodostuneessa Must Puudel –nimisessä ravintolassa. Söin kesäkurpitsapastaa, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hyvää. Myöhemmin olemme aina osuneet kyseiseen ravintolaan Tallinnanreissulla!

mustpuudelipasta.jpg

 

Prahasta löytyi yksi paikallinen siideri – Kingswood, joka oli vieläpä todella hyvää!

kingswood.jpg

 

Tartossa keskityimme syömiseen ja juomiseen, peräti 20 eri ravitsemusliikettä mahtui nelipäiväiseen reissuumme (näistä 1 Tallinnassa jo mainittu Must Puudel). Tässä muutamia poimintoja tuolta reissulta.

 

entrissa.jpg

Kapriis–ravintolassa oli kauniita ja maistuvia annoksia. Söin lohisalaatin.

 

Juomapuoltakin Tartosta löytyi. Mukavaksi istuskelupaikaksi valikoitui eräänä iltana Vein ja Vine –viinibaarin pikkuveli Väike Vine, jossa vietimmekin sitten koko karahvin verran aikaa.

veinjavine.jpg

 

Trepp –shottibaarissa on aina otettava Midagi head –nimisiä shotteja, tämä maitodrinkinomainen hörppy on erinomainen!

midagihead.jpg

 

Suomessakin on tosin tullut aterioitua ravintoloissa. Tuttavamme halusivat kiittää meitä hääjärjestelyistä ja veivät meidät syömään Boulevard Social –ravintolaan Helsinkiin. Yhtenä ruokalajina oli maittavia kampasimpukoita (kännykällä hämärässä otettu kuva – kuvanlaatu on melkoisen kökkö)

kampasimpukat.jpg

 

Turussa söimme illallista mukavassa ja edullisessa paikassa nimeltään Rantakerttu. Tämä rapuburgeri oli hauska tuttavuus! Perusedullista ruokaa mutta rakkaudella tehtyä.

rantakerttuturku.jpg