Viime viikon viestin mukavasti Lapin lumisissa maisemissa hiihdellen ja lasketellen. Harmillisesti juuri ostettu hiihtopuku ja sitä myötä hankittu hiihtoinnostus lakastui etelään palatessa, sillä lumi ei täälläpäin riitä hiihtämiseen. Satuimme Leville juuri heidän 50-vuotisjuhlaviikollaan, ja saimme hyviä tarjouksia, edullisen laskettelupäivän ja katsoimme upeita ilotulituksia. Tässä siis muutama fiilistelykuva lumesta. Toivon todella, että tänä talvena vielä saataisiin lunta, eihän se nyt tässä voinut olla!

levi1-normal.jpg

levi2-normal.jpg

levi3-normal.jpg

levi4-normal.jpg

 

Kävimme Levillä syömässä pari kertaa pannukakkuravintolassa. Tässä kuva banaani-kinuskipannukakusta.

pannaripaikka-normal.jpg

 

Vierailin erään lapsuudenystäväni luona muutama viikko sitten, en ollut nähnyt häntä melko pitkään aikaan. Hän oli juuri ostanut kihlattunsa kanssa talon, jossa tiesin olevan pihakin. Siispä paketoin kaikista meiltä löytyneistä siemenistä hänelle kevätistutettavaa, yrttisekoituksen sekä salaattisekoituksen.

yrttijasalaattipussit-normal.jpg

 

Lulu osaa taas änkeä mitä hassumpiin paikkoihin. Tällä kertaa muovikassi oli kiva pesä.

lulumuovikassissa-normal.jpg

 

Sain valmiiksi ystäväni syntymäpäivälahjan, Embossed leaves –sukat. Nämä oli osa KyJy-projektia, numerolla 8.

valklehtisukat1-normal.jpg

 

Leikkasin meidän sitruunasta muutaman lehden päästä pois, ja sitten se rupesi kasvattamaan muutamasta lehtihangasta uusia versoja, hauskan näköisiä pieniä (toistaiseksi) hentoja osia.

sitruunansivuraide-normal.jpg

 

Toisaalta hennolta näyttävä kasvi osaa yllättää. Tämä on siis vuonna 2010 istutettu ihan kaupasta ostetusta sitruunasta otettu siemen. Huomasin yhtenä päivänä, että siinähän on melkoisia piikkejä!

piikitsitruunassa-normal.jpg

 

Sitten vielä ruokakuvia. Norjalaisten hiihtomenestyksen kunniaksi tehtiin norjalaisesta keittokirjasta ruokaa. Hiukan kesti tulkita ohjetta kun omenahillon olisikin pitänyt olla omenamehua. Kuitenkin onnistuin tekemään todella herkullista omenaista kanapataa, jota söimme selleri-lanttupyreen kanssa. Jälkkäriksi tein mustikkapiirakkaa. :P

omenakanapata-normal.jpgmustikkapiirakka-normal.jpg

Tulipas sekava postaus monesta aiheesta. Paljon tuntuu kertyvän sellaista, minkä haluaisi päivittää blogiin mutta sitten se aina unohtuu ja lykkääntyy ja asiat kasaantuu. :)