Syyskuu alkoi ja parveke heräsi eloon. Kirvoja satapäin ja siitä huolimatta kasvit alkoivat kukoistaa. Ihmettelinkin, mikseivät paprika ja tomaatti olleet tehneet yhtään hedelmiä vaikka kukkia on vähän väliä. Ilmeisesti kirvat siis haittasivat kasveja kuitenkin niin ettei hedelmiä jaksanut tehdä.

 

mansikat1-normal.jpg

 

Nyt on paprika otettu viileiden öiden takia sisään ja pääsi mäntysuopaliuossuihkuun.

paprikasuihkussa-normal.jpg

 

Hunajameloni ja perunat näyttivät olevan oikein kirvojen pesämateriaalia, joten ne heitettiin pois. Sain kuitenkin kerättyä kahdesta perunasta kasvatetun sadon, uusia perunoita syyskuussa! Ensi kesänä täytyy perustaa parvekkeelle vielä suurempi perunamaa! Sopisikohan tarkoitukseen esimerkiksi pulkka...

perunasato13-normal.jpg

 

Tomaattikin muutti sisään, samalla huomasin, kuinka valtavaksi se on kasvanut. Ei varmaan olisi pitänyt tukea sitä, sillä nyt sen varsi on niin ohut ettei pysy pystyssä omin voimin. Kaksimetrinen tomaatti (kolme erillistä kasvia) keittiönnurkassa.

 

tomaatit1-normal.jpg

 

tomaatit2-normal.jpg

 

Sain muutaman vyyhdin lankaa syntymäpäivälahjaksi ja tuliaisiksi. Kauniita kauniita... Nyt ei vaan viitsi aloittaa mitään kun KyJy on meneillään. Olen edelleen saanut valmiiksi 20:stä työstä vain yhden. Yhdestä sukkaparista sain sentään tehdyksi toisen sukan. Tällä tahdilla hyvä jos saan edes viisi työtä jouluun mennessä valmiiksi!

 

sannanlahjavilla-normal.jpg

kirsinlahjavilla-normal.jpg