Pitkän aikaa taas kulunut edellisestä postauksesta. Kevään loppupuoli on mennyt harjoittelussa ja sen jälkeen matkustellessa Suomenlahden eteläpuolella.

 

Toivottavasti kesän mittaan päivittelisin useammin sillä haaveissa olisi osallistua johonkin neulomisprojektiin. Toissavuonna osallistui Kesäyöstä jouluyöhön –tapahtumaan, joka toivottavasti järjestettäisiin taas. Jollei sitä ole niin voisin osallistua ehkä Kesäyön hullutukseenkin. Mysteerihuivikin tosin on edelleen kesken, kun helmien pujottaminen vaatii sitä, että on tasaisella alustalla neulomassa (muuten helmipurkki lentää), ja sitä sattuu kovin harvoin, yleensä neulon juuri bussissa tai junassa.

 

Korttitalkoita olisi kiva pitää enemmänkin, tehdä muutama kortti kerralla, mutta aikaa ei ole löytynyt. Tein serkkuni 30-vuotisjuhliin synttärikortin.

harrinkortti-normal.jpg

 

Sitten niihin matkoihin.

 

Huhtikuun lopulla lähdimme Tarttoon juhlistamaan jokakeväisiä opiskelijapäiviä. Vappukin hujahti siinä rytäkässä. Matka oli onnistunut, keväinen, täynnä tuttuja ihmisiä ja aivan liian lyhyt. Paluumatkapäivänä olin jo melko sairaana ja seuraavan viikonlopun olinkin sitten flunssassa.

 

Ensimmäisenä iltana/yönä oli yölaulujuhlat Tarton laululavalla.

studentdays1-normal.jpg

studentdays2-normal.jpg

 

Kiertelimme tuttuja kirpputoreja.

studentdays3-normal.jpg

 

Tietenkin piti saada terassilla (raesateesta huolimatta) Truffen marmoroitua suklaatuorejuustokakkua.

truffekakku-normal.jpg

 

Koko kaupunki oli täynnä hauskoja tapahtumia koko viikon.

korikiipeily-normal.jpg

kulkue-normal.jpg

vappu-normal.jpg

 

Mielenkiintoisia kohtaamisia.

elvis-normal.jpg

 

Jos joku etsii mukavaa kahvilaa Tallinnasta, niin käväisimme paluumatkalla tällaisessa Till & Kummel –kahvilassa (jossa ylempänä kuvattu koira oli rekvisiittana). Osoite on Nunne 7 Tallinnan vanhassa kaupungissa.

tilljakummel-normal.jpg

 

Seuraavaksi tulen kertomaan toisesta Viron matkasta, joka oli opintomatka toukokuun puolivälissä Viron itäosiin.