Opiskelu on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Pienen takaiskun koin, kun en voinutkaan yhtä harjoittelua korvata aiemmalla työkokemuksella, mutta ehkä kouluton tammikuu olikin hieman liian kiva ajatus ollakseen totta.
 
Nyt olisi kova innostus tehdä kaikki käsityöni valmiiksi jotta pääsisi aloittamaan uusia. Viimeisimpänä olen kovasti neulonut hupullista villatakkia isoveli-langasta. Olen saanut jo toista hihaa aloitettua. Sitten pitää enää yhdistää hihat keskimmäiseen kappaleeseen ja neuloa pääntie.
 
Sain valmiiksi Drop Delight –sukat itselleni.
Malli: Kesävoi (kirjasta Tähkäpää ja muut neuleet)


 
Uusia hamstereitakin on muuttanut meille. Tällä hetkellä on viisi rapistelijaa.
 
Uusina tulokkaina on meidän omien Davidin ja Tootsin vielä toistaiseksi nimetön tytär.


Sekä eräältä kasvattajalta hankittu Heikki:

 
Viime postauksessa esittelemäni Hippu-pussukka sai kaverin miniunikkokankaasta. Tästä en vielä tiedä, kenelle se päätyy lahjaksi.


 
Eräs synttärisankari vihjaili tuossa muutama viikko sitten että tarvitsisi uudet tohvelit. Tai ei hän sitä suoraan sanonut, kyseli vain että miten voisi paikata puhkikuluneet tohvelit (jotka olin antanut hänelle aiemmin lahjaksi). Siispä päädyin siihen että hän tarvitsi uudet tohvelit. Nämä ovat paksusta viron hahtuvasta tehty.

 
Valmis on myös Kiri2-huivi Shcoppelwollen Zauberball ohuesta langasta:
  
Ostin uutta lankaakin. Hollolan Mesi –lankakaupasta saa „lähilankaa“, eli Vuorelman Vetoa. Itse olen kovin tykästynyt tähän lankaan ja teen siitä esimerkiksi Kalajokisukkia. Värit tässä kuvassa on huomattavasti kirkkaammat kuin mitä langat oikeasti ovat. Toinen on punaliila ja tuo toinen sellainen akvamariiniturkoosi. Punertavansävyisestä aloitinkin jo niitä jokisukkia!

 
Eipä tämä postaus tietenkään siinä puolessa tunnissa valmistunut, vaan nyt on jo kolmas mainoskatko leffassa. :)