Ajattelin keräillä tänne lankakauppoja, jotta löydän ne sitten myöhemmin uudestaan. :) Toivottavasti näistä on jollekin muullekin hyötyä!

 

Otepää

Tässä pienessä kylässä on ainoastaan yksi pieni matkamuistomyymälä, joka on samalla tavallaan lankakauppa. Anni Butiikin valikoimassa on sekalaisia värejä erilaisia villavyyhtejä sekä muita, melko muovisen näköisiä lankoja. Myös puuvillaisia löytyy. Tarjouksesta löytyy muun muassa erikoisen kokoisia bambupuikkoja (3,25) sekä kauniita korvakoruja. Valikoimassa on myös valmiita lapasia, sukkia, huiveja ja myös suurempia neuleita.

Osoite: Lipuväljak tn 5

annibutiik.jpg


Tallinna

Käsitöökamber Jolleri oli kaksikerroksinen lankakauppa, jossa oli mukava valikoima vironvillaa ja hahtuvia. Lankamerkkivalikoima oli monipuolinen, ja varmasti löytyy jokaiselle mieluisensa lanka. Myös Knit Pro –tuotteita oli tarjolla.

Osoite: Müürivahe 11

jolleri1.jpg

jolleri2.jpg

 

Pronksi Lõngapood oli iloinen yllätys, säkeittäin vielä purkamattomia vironvilloja ja läjittäin muita lankoja. Pelkästään harmaita villalankoja oli ovensuussa varmaan kahtakymmentä erisävyistä. Kaiken kruunasi se, että kaikki langat olivat 30 prosentin alennuksessa. Värjäyksestä innostuneille täältä löytyi Saarenmaalaista pesemätöntä villaa edullisesti.

Osoite: Müürivahe 32

pronksipood.jpg


Karnaluks tukkukauppa on jokaisen neulojan, virkkaajan, askartelijan ja muuten käsitöistä innostuneen paratiisi. Olen vieraillut tuolla useasti, ja neuvonkin miettimään etukäteen, mitä ostaa, mihin tarvitsee ja minkäkinlaista lankaa. Jos mahdollista, takki kannattaa jättää autoon, sillä Karnaluksissa on kuuma. Aikaa käynnille kannattaa varata vähintään tunti.

Osoite: K.A. Hermanni 1

karnaluks3.jpg

karnaluks2.jpg

karnaluks1.jpg


Tallinnan paikallisbussien asemalla Viru-keskuksen kellarissa on jokainen pylväs päällystetty valtavilla neulomuksilla ja virkkauksilla!

neulegraffitit.jpg