Kiirettä on pitänyt Kyjy –projektien kanssa.

 

Keksin eräälle läheiselle ihmiselle nimipäivälahjaksi ostaa alusvaatteita (hänellä kun on niistä pula). Ostin kaksi paria valkoisia puuvillaisia alushousuja ja kangasvärejä. Piirtoheitinkalvosta tehdyn sabluunan ja keittiösienestä leikattujen palojen avulla tuputin kuvioita pöksyihin. Täytyy tuunailla alkkareita toistekin!

alkkarit2.jpg

alkkarit1.jpg

 

Sitten siihen KyJy –hullutukseen. Tässä kuva toissapäivänä keskeneräisenä olevista töistä. Ylimmässä rivissä on työt 1-5, keskimmäisessä rivissä työt 6-10 ja alimpana työt 11-13. Tämän jälkeen olen saanut aloitettua vielä työt 14, 15 sekä 16.

kyjyt1-13.jpg

 

Eli työtä riittää! Eilen kävi niin, että puikot loppuivat, tai ainakin juuri ne puikot, joita tarvitsisin. Niistä poljin Nordiaan ostamaan lisää kaapeleita (Nordiassa on muuten edelleen kaikki Knit Pro –tuotteet -20%!). Tuntui hassulta vaivautua lankakauppaan ostamatta lankaa, joten ostin pitsihuivilangan samalla. Shoppelwollen Lace sinisävyisenä lähti mukaani. Siitä sain kätevästi myös 20% alennusta Marttakortillani.

kaapeleita.jpg

 

Muutaman keskeneräisen KyJyn voin tähän esitellä.

 

Itselleni Wawing Lace –sukat Mokkasukasta:

wavysockskesken.jpg

 

Saunasukat itse värjäämästäni Nallesta:

saunasukatkesken.jpg

 

Sekä pikkuliinoja Norosta (näitä saa varmaan tehdä useamman). Tämä malli on sama kuin täällä esittelemäni.

noropikkuliinakesken.jpg

 

Loppuun vielä eilisiltainen kuva tämänhetkisen asuntoni ikkunasta. Oma asunto valmistunee putkiremontistaan syksyllä, siihen asti viihdyn kyllä hyvin täällä!

auringonlaskuikkunasta.jpg

 

Jee, nyt on sopivan sateinen ja pilvinen sää, juuri mahtava ilma siis lähteä Linnanmäelle! Sadetta toivoinkin, niin ei ole niin kamalasti ihmisiä huvipuistossa. Sinnekin pääsee tästä kätevästi pyörällä.