Viime päivät ovat kuluneet kotona löhöillessä ja vähän käsitöitäkin tehdessä.

Kissatkin ottavat rennosti parvekkeen penkillä. Tuossa kuvassa istuintyynynä toimii toistaiseksi pelkkä vaahtomuovinpala ja siihen kiedottu kangas.
kissatpenkilla.jpg

Pari päivää sitten sain valmiiksi tyynynpäällisen. Toinen puoli on edellisessä kuvassa näkynyttä keltaista puuvillakangasta ja toinen sitten tuollaista oranssia kukallista. Sivuun onnistuin ompelemaan vetoketjun jotta päällistä voi joskus pestäkin. Penkin päällä Novitan huopasesta tekemäni huopatossut.
tossutpenkilla.jpg

Huopatossut. Lankana Novitan huopanen, virkkuukoukkuna 10. Ohje löytyy täältä.
huopatossut.jpg

Keskeneräisenä on miesten saapassukat Jämsän Huopatehtaan erämies -langasta. Vielä muutama rivi niin sitten pääsee jo kärkeä kaventelemaan.
eramiessukka.jpg

Kerran tarttui kirpputorilta mukaan aivan ihanan pirteä vauvamekko. Jonkun itse tekemä selkeästi kun ei ole minkäänlaista lappua tai pesuohjetta. Jos joskus sitten olisi mekolle joku käyttäjäkin. ;)
vauvamekko.jpg

Synttärilahjaksi sain mm. lupauksen villapaidasta (alpakkalangasta <3 ) sekä suloisen ja parvekkeen väreihin sopivan kastelukannun.
ankkakastelukannu.jpg

Viime päivinä olemme käyneet pari kertaa suunnistamassa pk-seudun iltarasteilla. Paloheinässä vain kävelimme mutta Leppävaaran alueella jaksoin jonkun verran hölkkäilläkin.
paloheinakartta.jpg

Uusin ostoksemme tarttui Ruotsista mukaan kesäkuussa. Viimein sain pikkupojasta kuvan. Tässä on siis Sofor, ikää tällä hetkellä noin neljä kuukautta. Hän on lyhytkarvainen syyrialainen hamsteri ja värinä hopeanharmaa.

sofor.jpg