Tavallaan kesälomailen vaikka onkin yksi kurssi iltaisin ja töitä aamuisin.

 

Viime päivinä olen innostunut askartelemaan. Kaikki askartelutarvikkeet ovat vallanneet olohuoneen pöydän sekä sohvan. En jaksa siivota niitä yöksi pois kun jatkan seuraavana päivänä kuitenkin, siispä saan aina pelätä aamulla, mitä kissat ovat yöllä rikkoneet. Onneksi oli tänä aamuna vain yksi kuitupaperi lattialla hieman riepoteltuna mutta kuitenkin käyttökelpoisena.

askartelupoyta.jpg

 

Viime viikonloppuna vietimme yhden yön hotellissa. Siellä oli sängyn takana ihana syvennys, johon sytytellä omia kynttilöitä. Olikohan tämä ihan sallittua. :P

kynttilathotellissa.jpg

 

Olen jo jonkin aikaa löytänyt kissojen ruokakupeille alustaa/vahaliinanpätkää niin nyt sitten löysin sopivan veikeän alustan Kiva-kaupasta.

kissaalusta.jpg

 

Eilen kiertelin aikani kuluksi Eurokankaassa odotellessani kurssin alkua. Siellä oli kivasti kangasrullia noin 5€/m mutta niistä mikään ei sitten kuitenkaan sytyttänyt kun ei ollut selkeää suunnitelmaa. Ostin kuitenkin normaalihintaista kaunista vihreän eri sävyjä olevaa puuvillakangasta. Valkoinen on palalaarista löydetty vuorikangas, joka tullee erääseen keskeneräiseen virkkausprojektiin. Siitä lisää myöhemmin.

vihreekukkakangas.jpg

 

Keittiö on ihanan vihreä kaikista istutuksista.

 

Basilikat

basilikat.jpg

 

Persiljat

persilja.jpg

 

Yksi paprika on jo kehittänyt kukan ja toinenkin on tulossa. Pitäisi varmaan siirtää hieman isompaan ruukkuun.

paprikankukka.jpg

 

Laitoin parvekkeelle kiipeilemään jo yhden kelloköynnöksen. Hyvin on pärjännyt, vaikken totutellut lämpötilaeroon lainkaan. En tiedä, pystyykö se tarttumaan tuohon seinään mutta kokeillaan. Näin aluksi teippasin sen seinään kiinni.

kellokoynnoskasvaa.jpg