Salainen neuleystävä -ringin lokakuun paketti saapui piristämään. Paketti oli kyllä huolella mietitty ja erityisen osuva, kiitoksia!

lokakuunpaketti1.jpg

 

Paketin sisältö oli näin kauniisti pakattu, vaikka kuva on näköjään harmillisen epätarkka.

lokakuunpaketti2.jpg

 

Paketista löytyi: herkkuja, eksoottisten hedelmien makuista teetä, appelsiinisuklaata (katosi jo, hyvää oli!) sekä hedelmäkarkkeja. Viimeksi mainittu saa odottaa myöhempään, ei nyt kaikkea pidä kerralla popsia!

lokakuunpaketti3.jpg

 

Suloinen penaali, oranssi kynä sekä Washi-teippiä löytyi myös. Hyvä että tuli uusi kynä, sillä tykkäsin edellisen paketin kynästä niin paljon että kulutin sen jo loppuun kun kirjoittelin kirjeitä sillä. :P

lokakuunpaketti4.jpg

 

Sekä vielä itse neuleaiheinen sisältö. Lankana oli Crazy Zauberball, joka sopinee sukkiin aivan täydellisesti. Silmukkamerkkejä tarvitsee aina, ja nämä ovat todella kauniita. Noita silmukkapidikkeitä olin juuri katsellut että tarvitsisin niitä enemmän, kun pikkuhakaneuloilla on niin turhaa pelleillä. Siispä hyvä etten ostanut aiemmin kun nyt niitä sain. :)

lokakuunpaketti5.jpg

 

Langan vyötteessä oli värin nimenä "frische fische", ja sekös mua nauratti, kun muistan ala-asteen saksantunneilta sellaisen lorun, jossa meni todella kieli solmuun: Fischers Fritz fischt frische Fische, frische Fische fischt Fischers Fritz. Tällaisia meillä opeteltiin alakoulussa. :P

lokakuunpaketti6.jpg

 

Loppuun vielä lähempi kuva ihanista sulkasilmukkamerkeistä:

silmukkamerkit.jpg