Toissapäivänä noudin ensimmäisen salainen neuleystävä –kierroksen pakettini juuri ennen kaupan sulkemisaikaa. Tänään vasta onnistun mainitsemaan siitä täällä blogissa koska eilen Vuodatuksen kuvien lisäys ei onnistunut. Oli kyllä ihana paketti, kaikkea mukavaa löytyi hahtuvakiekon sisään piilotettuna. Ihan hyvä ettei lankaa tarvinut keriä uudelleen!

 

Lankana oli siis kauniinväristä hahtuvaa ja siihen sopiva laukkuohje. Kirjekin oli mukana mutta se ei valitettavasti päässyt kuvaan. Ihana saada kirjeenvaihtoa harrastava salainen ystävä! Huomasin heti kauniista paketoinnista, washi-teipistä ja kirjesettiin kuuluvasta kirjekuoresta että taitaa olla kirjeiden kirjoittelija lähettäjänä. :)

 

Lankakiekon sisältä löytyi teetä, suklaata (toisen jo söin, oli todella makoisaa), washi-teippiä, kynä ja todella ihana pussukka, joka päätynee käsitöihin tietenkin! Kässäpusseja keskeneräisille töille tuntuu aina olevan liian vähän.

 

Kiitoksia salaiselle ystävälleni, oli todella mieluisaa lankaa, värikin ihan nappiin, ja sisään ujutetut yllärit olivat mukavia. Jään innolla odottelemaan seuraavaa lähetystä!

 

snypaketti1-2.jpg

snypaketti1-3.jpg

snypaketti1-1.jpg

 

Ja nyt suuntaan päiväksi partiokilpailun hommiin Nuuksioon. Yötä pitäisi jaksaa valvoa kun vastuulla on yösuunnistuksen järjestys. Ĝis poste! (eli esperantoksi nähdään myöhemmin!)