Eilen hain tämän kevätkauden viimeisen yllätyspakettini, ja salaisuus paljastui! Paketteja minulle on lähetellyt Karvatassuja ja käsitöitä -blogin pitäjä.

 

Tässäpä kuva paketin ihanasta sisällöstä!

paketti2.jpg

 

Tuo lanka taitaa todella herättää uinuneen käsityöintoni, ekovilla tuntui niin ihanan pehmeältä ja on luonnossa kirkkaamman väristä. Kuvanottohetkellä oli jo ilta, ehdin hakea paketin eilen vasta swahilinkurssini jälkeen. Tuo kahvi ja ihanantuoksuinen käsivoide tulevat taatusti käyttöön, mistä tiesitkin että lisään kahviini juuri vaniljakahvia mausteeksi? Kokeilin eilen käsivoidetta, ja kädet tuoksuivat pitkään taivaallisilta! Suklaista toinen jo katosi parempiin suihin, toisen säästän huomisen metsäreissulle. Silmukkamerkkejä meillä taitaa jo olla yli oman tarpeen, joten taidan lahjoittaa tuttavilleni näistä muutamia. :)

 

Paketti oli jälleen kerran paketoitu hauskaan lahjapaperiin!

paketti1.jpg

 

Kissannamit menevät kyllä kuin kuumille kiville, tällä kertaa Peikkokin sai osansa.

peikkosyo1.jpg

 

Pojat olivat niin tyytyväisiä nameihinsa että kykenivät oleilemaan näin lähekkäin! Peikon pitää peseytyä hotkimisensa jälkeen, ja Leo nyt näyttää yhtä tyhmältä kuin aiemminkin möllöttäessään noin muhkuna.

peikkojaleo.jpg

 

Suihkutin kissanleluun kissanminttusuihketta, ja ainakin Peikko saapui haistelemaan sitä. Vielä en ole nähnyt hänen leikkivän lelulla, mutta ei se yleensä ihmisten läsnäollessa leikikään, sillä silloin kerjätään paijauksia!

peikkojalelu.jpg

 

Kiitoksia siis jälleen ihanasta ja osuvasta paketista! Ja suuri kiitos koko kevään ilahdutuksista!

 

Vielä pari peikkokuvaa pitää laittaa:

Kuvailin parvekepuutarhaa (siitä lisää myöhemmin), ja apurina toimi tietenkin pikku-Peikko, jonka on ihan välttämätöntä oleilla samassa tilassa kuin ihmiset. Siispä sain napattua vauhdikkaasta Peikostakin edustavan kuvan.

kuvausapuri.jpg

 

Tällä hetkellä rapakon takana reissaileva ystäväni naureskelee aina kissoille, jotka näyttävät vuokaleiviltä. Siispä hän pitäisi kovasti Peikon oleskeluasennoista. Peikko on eniten meidän taloudessa "cat loaf". Taustaa tähän ilmeisen levinneeseen ilmiöön löytyy esim. täältä: http://3milliondogs.com/friends/12-cats-that-might-actually-be-loaves-of-bread

Parasta ovat lasipöydillä oleilevat kissat. Täytyy hankkia lasipöytä ja sallia sillä oleilu Peikolle!

catloaf.jpg

 

Lopuksi haluan esitellä meidän korttiseinän eteisessä. Olen monille kehuskellut että meillä postikortit päätyvät oikeasti esille seinälle.

korttiseina.jpg