Nyt ollaan palattu opintomatkalta etelänaapuriin, ja kotiin palatessa eteisessä odottikin jo toukokuun SNY -paketin saapumisilmoitus. Tänään kävin uudessa työpaikassani hakemassa papereita ja paluumatkalla noudin paketin. Se oli jälleen koristeltu kauniilla lahjapaperilla, ja sisältä paljastui kaikkia ihanuuksia koko perheelle.

Erityisen tyytyväinen pakettiin oli teippiä rakastava Leo, joka yritti kovasti auttaa paketin avaamisessa (mikälie teipinpuutos sillä on). Sisältä löytyneet kissannamitikut saivat Leon ihan suunniltaan, harvemmin sitä näkee noin valppaana, aktiivisena ja eloisana! Meinasi siinä touhussa sormetkin napsia!

leosyo1.jpg

 

Tässä kuva paketista ennen avaamista (ja innokas apuri kiehnäämässä pakettiin ja nuoleskelemassa teippejä)

paketti1.jpg

 

Sekä paketin hurmaava sisältö: suomenlampaan villasta tehtyä lankaa Fiskarsista (jee, värjättäväksi sopivaa!), kissannameja ja suklaata, synttäripaketti tuolle toiselle neulojalle (joka ilahtui kovasti lahjastaan, ei malttanut odottaa synttäreihin asti!) sekä värikäs Virkkukoukkusen kortti. Ihanasti olet SNY huomioinut toiveitani ja löytänyt mukavia yllätyksiä minulle!

toukokuun%20paketti.jpg

 

Koska Leo on niin mielenkiintoinen kuvattava, pitihän siitä namitikkujen syönnistä räpsiä oikein kuvasarja.

leosyo4.jpg

leosyo3.jpg

leosyo2.jpg

 

Loppuun kuva kiitoskorttiaskarteluistani. Valmistuin tammikuussa maisteriksi, ja järjestin silloin juhlat sukulaisille ja ystäville. Nyt viimein sain askarreltua minua muistaneille kiitoskortteja!

kiitoskortit.jpg