Hain paketin jo toissapäivänä mutta arkena on niin hankala ehtiä tehdä muuta kuin töitä, joten tämä päivityskin viivästyi. Yläkoululaisten kokeita korjatessa on mennyt tällä viikolla joka ilta noin kahdeksaan asti, ja vielä viikonlopullekin riittää töitä.

Yllätyspaketistani löytyi tuttua ihanaa Fabel -lankaa kauniissa väreissä sekä mango-teetä, jota maistoinkin jo tänään kupillisen, mangon tuoksu on ihana! Fabelista voisin neuloa jossain vaiheessa jotain isompaa, kenties jopa villapaidan, on kyllä niin minun väristä tuo! Aivan ihana paketti piristi kyllä valtavasti rankkaa työviikkoa. Kiitoksia!

Tässä kuva paketin sisällöstä:

huhtipaketti1.jpg

 

Paketti oli kääritty kauniiseen lahjapaperiin, ehkä taidan pihistää idean ja kääräistä seuraavan oman pakettini ympärille lahjapaperia!

huhtipaketti2.jpg

 

Salainen ystäväni, kyselit toiveita seuraaviin paketteihin, ja en oikeastaan osaa sellaisia antaa, tähän mennessä langat ovat olleet juuri minulle sopivia! Mitään erityistä tarvetta ei tällä hetkellä ole (onko koskaan kun lankaa on paljon?), mutta aina on mukava hamstrata sitä lisää! Arvostan suomalaista käsityötä ja laatulankoja, eli jos jostain löytyy vaikka käsinvärjättyä lankaa, kannatan laatua ennemmin kuin määrää. Luonnonkuitua sen olla pitää, paitsi tietenkin sukkalangoissa on hyvä olla se osa tekokuitua jotta sukka kestää käyttöä ja pesua.