Enpä ole pitkään aikaan kirjoitellut kirppareista, vaikka niillä tulee joskus useastikin vierailtua.

 

Mutta ensin piti laittamani kuva magneetista, jonka ostin Varkaudesta (katso pari postausta aiempi merkintä).

sampanjamagneetti-normal.jpg

 

Edellisessä kirjoituksessani mainitsin käyneeni Harjun paperissa Jyväskylässä. Sieltä tarttui mukaan Haisuli-kirjepaperisetti sekä värikkäitä kirjekuoria. Kiva, että paperikauppoja edelleen löytyy, vaikka kirjepaperia tuntuukin olevan hankala löytää ja paperikauppojen tuotteiden käyttäjät oletettavasti vähenevät.

harjuostokset-normal.jpg

 

Sitten niihin varsinaisiin kirpparilöytöihin. Palapelit ovat juhannuksen jälkeen jääneet tauolle, se oli hetkellinen innostus. Kuitenkaan en voi olla hamstraamatta lisää edullisia palapelejä. Tämä tuhannen palan kuva oli avaamaton ja maksoi vain pari euroa! Ehkä palapelejä tulee piankin jatkettua (yksi keskeneräinen on pöydällä liinan alla).

gothicpuzzle-normal.jpg

 

Jyväskylästä löytyi myös kirjepapereita ja -kuoria -tekstillä varustettu pahvilaatikko, jonka hinnaksi oli merkitty yksi euro. Tämä lähti ilman muuta mukaani! Nyt pitää kyllä rajoittaa kirjepaperien ostoa sillä ne eivät tahdo mahtua pöytälaatikkoonsa. On hyvä asettaa itselleen rajoja: kirjepaperien tulee mahtua yhteen laatikkoon! Onneksi uusien kirjekaverien myötä tulee papereitakin käytettyä enemmän!

kirppariltapapereita1-normal.jpg

kirppariltapapereita2-normal.jpg

 

On kuuma, kävin kastelemassa päänahkani, josko sitten pystyisi tekemään töitä tässä tietokoneen paahteessa. Jenni Vartiainen laulaa junista ja naisista taustalla.