Tässä yhden ruoanlaitontäyteisen päivän tarjoilut:
Alkuruokana peruna-hernesosekeittoa (oli tosi helppo ja nopea tehdä, kun ohjeessa oli peruna-sipulipakaste).
Pääruokana oli kanapataa. Sain joululahjaksi tuollaisen haudutuspadan, ja yritin etsiä jotain pataruokaohjetta, johon ei tulisi punaviiniä, sillä oli sunnuntai ja alkot olivat kiinni. Viimein löytyi yksi, johon tuli koipireisiä (vai reisikoipia, miten päin meneekään) ja paljon kasviksia.
Jälkiruoaksi tein juusto-suklaaleivoksia, joita täytyy ehdottomasti tehdä toisenkin kerran, olivat niin hauska yhdistelmä suklaakakkua ja juustokakkua!
Resepti oli Kotivinkissä:
Serkun 40-vuotisjuhliin vein lahjaksi luomupunaviiniä, johon askartelin (sattumalta) päivänsankarin lempivärisen kortin.
Viikonloppu sujui leppoisissa ja talvisissa tunnelmissa partioretkellä. Sieltä muutama kuva. Oli pitkästä aikaa mukava riehua ulkona toppavaatteissa, tuntea yhteenkuuluvuutta paikallaolijoiden kanssa sekä viettää laatuaikaa ystävien seurassa. Partioinspiraatio iski oikein täysillä!
Loppuun vielä fiilistelyvideo partiosta.
Sekä kuva jostain tärkeästä <3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.