Teksti on kirjoitettu 11.8.2013. Postattu nettiin myöhemmin sillä nettikatkos vaivasi kyseisenä päivänä. Edelleenkään netti ei toimi, jo neljäs vuorokausi ilman. Rupeaa jo pikkuhiljaa raivostuttamaan tämä tilanne. Yllättävän riippuvainen on esimerkiksi julkisen liikenteen aikatauluista, säätiedotuksista, osoitteiden ja puhelinnumeroiden hausta sekä verkkopankista!

 

Seuraavakin leiri on saatu päätökseen ja heti leirin perään lähdimmekin Saarenmaalle hotellimatkalle. Hotellimme oli Kuressaaressa ja turistoimme yhden kokonaisen päivän siellä (kävin kampaajallakin) ja toisena kokonaisena päivänä ajelimme saaren pohjoisrannikolle. Lähtöpäivänä ehdimme vielä käydä Muhun saarella muutamissa paikoissa ja paluumatkalla sain harmillisen ruokamyrkytyksen, jonka vuoksi vietinkin sitten pari seuraavaa päivää sängyn ja vessan väliä ryömien.

 

Ensiksi kuvia partioleiriltä, joka pidettiin saaressa Laajasalon edustalla. Saaren nimi on Vasikkasaari ja se on toiminut Koneen virkistyssaarena aiemmin. Saarella on hieno mutta harmillisen rapistunut päärakennus ja muutamia pienempiä rakennuksia.

saari5-normal.jpg

 

saari4-normal.jpg

 

saari3-normal.jpg

 

saari2-normal.jpg

 

saari1-normal.jpg

Seuraavat kuvat ovat Saarenmaan reissulta.

 

saaremaa10-normal.jpgsaaremaa9-normal.jpgsaaremaa8-normal.jpgsaaremaa7-normal.jpgsaaremaa4-normal.jpgsaaremaa5-normal.jpgsaaremaa6-normal.jpgsaaremaa3-normal.jpgsaaremaa2-normal.jpg

 

saaremaa1-normal.jpg