Kun on niin kuuma sisälläkin niin ei juuri huvita tehdä päivisin muuta kuin löhötä mikäli ei ole pakko lähteä minnekään.

 

Viime viikolla kävimme kirppareilla.

 

mansikkapaita-normal.jpg

Kirpparilöytö kahdella eurolla

 

sinisetvillat-normal.jpg

Muutaman euron villalankavyyhdit

 

muurlapuuvillat-normal.jpg

Muurlan suoramyynnistä löytyi mielenkiintoisia lankoja

 

Muutama päivä sitten ystäväni saapui iltavisiitille kymmenen aikaan ja pari tuntia istuimme valoisassa illalla parvekkeella raparperipiirakasta nauttien. Samalla katosi melkein koko salaattiviljelmä.

salaatit-normal.jpg

 

Ystävän lähdettyä rupesin sitten siivoamaan kun viimein asunnon läpi kävi leuto tuuli ja ulkolämpötilan laskettua sopivaan huonelämpötilaan (21 astetta) oli sisälläkin melko siedettävää, vain 25 astetta. Yritin huomioida naapureita ja olla kolistelematta tiskejä kovasti kunnes pudotin erään maljakon, joka kunnon rysäyksellä meni pirstaleiksi muovimatolla. Oli sitten pakko imuroida se kohta vaikka kello läheni yhtä yöllä. En halunnut kissojen tassuttelevan sirpaleisiin, jotka olivat todella teräviä. Kaikesta varovaisuudesta huolimatta sain haavan sormeeni ja lasinsirun jalkapohjaani. Onneksi se lähti kuitenkin käsin irti.

 

Ostin Jukolasta ihanat liilat suunnistuskengät eli nyt pitäisi päästä suunnistamaan! Täällä pääkaupunkiseudulla on yllättävän hankalaa päästä suunnistamaan ilman autoa. Kaikkialle periaatteessa pääsee julkisilla, mutta kun matka yhteen suuntaan on yleensä reilusti yli tunnin ja kolmella tai neljällä eri kulkuneuvolla ja lisäksi muutama kilometri kävelyä, niin ei tule lähdettyä.

kengat-normal.jpg

 

Vierailin ystäväni kanssa Snurressa  ja jo viimeksi katselin Väinämöinen –lankaa ja sellainenhan sitten oli ostettava. Värivaihtoehtoja oli enää muutama, joten Ärjy päätyi sitten käsissäni kassalle.

arjy1-normal.jpgarjy2-normal.jpg

 

Samalla ostin eräälle tärkeällekin vyyhdin

kirsinlanka-normal.jpg

 

Sitten lopuksi kesäsää... eikun käsitöihin.

 

Sain tänään yhden KYH:n valmiiksi. Nyt on valmiina jo 9/17.

rattivalmis-normal.jpg

Tiskirätti hamppulangasta