Nyt kuva mysteerihuivista. Olen kakkoskaavion puolivälissä, huivi neuloutuu ihanan nopeasti. Olen jättänyt helmet pois sillä se tuntui liian näpertelyltä, katselen sitten myöhemmin josko reunaan niitä lisäilisi, mielestäni huivi ei niitä tarvitse. Lanka on Zitron Filigran, jonka ostin Lankamaailmasta torstaina. Aika mitäänsanomaton sykkyrä tuo vielä on, ja pahemmaksi muuttunee kun kaapeli on noin lyhyt, mutta katsellaan sitten kun on valmis!

mysteeri1kaavio-normal.jpg

 

Ystävän pienelle tytölle valmistui Jaegerin merinolangasta pieni villatakki. Tämä lähti eilen postin mukana Intiaan saakka.

Lanka: Jaeger Matchmaker Merino

Puikot: 3,5 mm

Ohje: löytyy täältä

mailevalmis-normal.jpg

 

Ihanasta Malabrigon merinolangasta valmistui pitkään kesken ollut projekti Dancing Batty –huivi.

Ohje löytyy Raverlysta: http://www.ravelry.com/patterns/library/dancing-batty

lepakko2-normal.jpglepakko1-normal.jpglepakko3-normal.jpg

 

 

Olen viime aikoina yrittänyt saada jo kauan keskeneräisinä olleita projekteja valmiiksi. Tavoite olisi osallistua jälleen KyJyyn, joten haluan saada sitä ennen mahdollisimman paljon puikkoja vapaiksi ja keskeneräisiä valmiiksi! Yksi niistä keskeneräisistä oli kauluri pehmeästä Sandnes Garnin Lanettista. Tähän ei varsinaisesti ollut ohjetta, improvisoin jotain. Kuvion reunaan otin osittain edellämainitusta lepakkohuivista.

kaulurivalmis-normal.jpg

 

Saumurinkäyttöharjoitteluna tein pikaisen vauvamyssyn keltaisesta trikoosta. Kanttinauhoja löytyi meiltä yllättävän paljon erivärisiä, niinpä päädyin käyttämään myssyyn useita värejä. Välillä pitää saumuroida jotta ei vastahankittu taito vain katoa!

vauvahuppu-normal.jpg

 

Ompelukonekin on päässyt hommiin kun valmistin ystävälle syntymäpäivälahjaksi vanhasta verhosta hameen.

maidihame1-normal.jpg

maidihame2-normal.jpg

maidihame3-normal.jpg