Kun netti ei toimi, voi hyvin kirjoittaa blogitekstiä myöhempää päivitystä varten. Tässä asunnossa on tähän mennessä netti toiminut aina, nyt on ensimmäinen kerta kun ei toimi. Varmaan se on koko taloyhtiön ongelma eikä vain meillä.


Pitkään aikaan en ole päivitellyt kun kiireitä on ollut ja sitten kun olisi ollut aikaa tammikuun lopulla, oli Vuodatuksessa muutto uudelle palvelimelle. Aion toistaiseksi pysytellä vuodatuksella, arvostan suomalaisuutta ja palvelualttiutta, josta itse tunnen vuodatuksen. Aion opetella käyttämään uusia ominaisuuksia ja perehtyä uusiin toimintatapoihin.


Suurin onnistumisen ilo tuli hieman ennen joulua valmistuneesta hupparista. Näin isoa projektia en ole aiemmin saanut valmiiksi.


Lanka on Novitan Isoveli, jota löysin Anttilan alekorista viime elokuussa, tuota väriä ei valmisteta enää. Luennot syys- ja lokakuussa olivat hyviä neulomiseen ja vaikka purin ensimmäisen aloituksen ja jouduin tekemään toisen hihan uusiksi, takki valmistui melko nopeasti. Kuvissa valitettavasti nappeja ei vielä ole, takki on kiinni hakaneuloilla. Viimeinen (nappikuva) on otettu joulukirkosta, johon mennessä olin saanut napitkin kiinni. Napit ovat omenapuunapit (ostettu Tallinnasta).


huppari1-normal.jpg

huppari2-normal.jpg

huppari3-normal.jpg

huppari4-normal.jpg

huppari5-normal.jpgLoppuun vielä muutama matkakuva.


Kävimme juuri ennen joulua tyttöporukalla Tukholmassa, kun saimme edullisen risteilyn.


laivakaytava-normal.jpg

Pitkä käytävä


tukholmatori-normal.jpg

Eräs joulutoreista Tukholmassa


emmaus-normal.jpg

Emmaus –kirppis Slussenissakukkakatto-normal.jpg

Kirppiksen sisäänkäynnin katossa oli valtavasti muovikukkiaTakaisintulomatkalla katselimme jälleen kerran Maarianhaminaa laivan kannelta. Sinne haluaisin joskus mennä reissailemaan, esimerkiksi pyöräilemään ympäri Ahvenanmaata.

maarianhamina-normal.jpg