Muutamia kortteja olen syksyn mittaan askarrellut eri päivänsankareille. Niitä voinkin siis esitellä nyt. Onneksi nämä kuvattiin jo aiemmin niin oli kaunis parvekekukka vielä kukassa.
 
Intialaisen kirjekaverini syntymäpäiväksi askartelin enkelikortin vesivärimaalatulle pohjalle. Virkattu kukka on jostain saatu, en ole väkertänyt itse.
 

 
Erään toisenkin ystäväni syntymäpäiväkorttiin päätyi enkeli. Keskellä oleva keijukaisriipus on kiinnitetty korttiin narulla, joten sen saa halutessaan helposti irti ja ripustettua vaikka kaulaansa. Nuo enkelikiiltokuvat löysin ihan omista lapsuuden varastoista. Harmikseni osa kiiltokuvakansioiden liimasta on niin voimakasta, että vuosien myötä kiiltokuvat ovat takertuneet sivuille niin tehokkaasti että ne vain repeilevät jos yrittää irrottaa niitä.
 

 
Ilmapallokortin tein muuten vain, ja se taitaa edelleen olla tuolla valmiiden korttien varastossa.
 

 
Eräs ystäväni, jonka syntymäpäiviä juhlittiin syyskuun alussa, pitää kovasti kummituseläimistä ja muista kummajaisista. Niinpä tämä kortti oli omiaan hänelle. Eläinkortin löysin eräästä kahvilasta Tallinnasta ilmaiskorttitelineestä. Olihan siinä jokin mainos takana, niinpä liimasin korttipohjaan ja koristelin.