Vaikeuksien kautta voittoon, eli toukokuun salainen paketti löysi viimein perille! Paketti oli ensin seikkaillut edellisen osoitteeni lähipostiin, ja kun seuraavana päivänä oli astunut postisiirto voimaan, postityypit päättivät lähettää sen tänne Helsinkiin. Niinpä saapumisilmoitus paketista tuli tänne vasta yli viikon päästä paketin lähettämisestä! Eli eilen. :)

 

Ja en meinannut uskoa silmiäni, minkälainen jättiylläri sieltä paljastui! Valtava paketti täynnä monenmoisia kirjavia lankoja.

Paketti sisälsi kerän Stepiä, kerän Noroa, kerän Regian sukkalankaa, kerän Relax -lankaa, kerän Alize -lankaa, kirjeen sekä karkkia. Leo ei kuulunut pakettiin, se vain änkesi poseeraamaan kuvaan. Karkkipussi aukeni jo heti paketin saatuani, joten tässä kuvassa siitä puuttuu kulma. :)

 

Mutta siis suurensuuret kiitokset salaiselle ystävälleni, joka oli Anna S. Heti jo suunnittelin, minkälaista huivia tekisin tuosta turkkilaisesta Alize -langasta. Myös Regia oli erityisen ihanan värinen. Meinasin jo tämän paketin nähtyäni ilmoittautua sittenkin Kesäyön Hullutukseen, mutta tulin sentään järkiini, kun olisin ollut jo valmiiksi aikataulusta jäljessä.

snytoukokuusaapunut.jpg