Olen aloittanut tämän projektin jo varmaan vuosi sitten, kun lahjan saaja syntyi. Nyt, hiukan ennen vappua pieni tyllerö täytti yhden vuoden, ja pian saa tämän mekon sisältävän paketin avattavakseen. Todennäköisesti mekko on vielä liian suuri, mutta eipä kesällä olekaan kiva pitää villaista mekkoa, eli siis talveksi juuri passeli!

 

Lanka: Drops Merino Extra Fine (väri 18)

Ohje: Drops

Puikkoina käytin 4,5 KnitPron pyöröpuikkoja, lankaa kului vajaa viisi kerää. Taustana kuvassa on valitettavasti ei-niin-kaunis parvekkeen seinä.

vauvamekko-1.jpg

Puiset napit on ostettu Pag-putiikista.

napit.jpg

 

Rakkaalleni sain toisetkin sukat jo aikoja sitten valmiiksi, mutta ne päätyivät niin nopeasti käyttöön, etten saanut niitä vähään aikaan kuvattavaksi.

Ohje on siis tuttu Embossed leaves ja puikot oli 2,5mm. Lanka on Araucania sock, väri lettuce

kirsinlehtisukat.jpg

 

Äitienpäivälahjaksi tein mummille baskerin. Aiemmin en ollut tehnyt baskeria, ja se olikin melkoisen mukava ja nopea neulottava. Äitini oli etsinyt mummille tietyn väristä baskeria jo pitkän aikaa ja minäpä marssin sitten kangasnäytteen kanssa lankakauppaan (Turun PiikkoPirta) vertailemaan lankojen sävyjä. Lankana oli joku minulle entuudestaan tuntematon lanka (en tähän hätään löydä vyötettä), ja lankaa kului vain yksi kerällinen (50g). Toivottavasti on lätsä mummille mieluisa!

mumminbaskeri.jpg