Hain salaisen ystäväni lähettemän paketin postista jo perjantaina, mutta kun lauantaina yritin päivittää blogia, en päässyt nettiin koneeltani lainkaan. Olen kyllä katkaissut nettiliittymäni kokonaan, mutta luulin, että "kuun vaihde" tarkoittaisi, että netti toimisi kuun loppuun asti (eli myös viimeisenä päivänä). Siis netti katkesi jo eilen ja nyt vasta sain tänään mokkulan tänne takaisin. Meinataan pitää majaa täällä vielä reilu viikko kissojen kanssa ja sitten vasta muuttaa putkiremppaa pakoon. Pitää vielä muistaa tehdä postiosoitesiirto, niin postitkin löytävät perille. :) Virallisesti asun kyllä tässä asunnossa edelleen, ja käyn täällä kuitenkin seurailemassa remontin tilannetta.

 

Mutta sitten otsikon aiheeseen, eli siihen pakettiin!

 

Paketissa oli itselleni uusi tuttavuus, Sirdarin Baby Bamboo -lankaa kolme ihananväristä kerää. Lisäksi oli hauskoja kissamagneetteja. Itselläni on jääkaappi täynnä erilaisia muistutuksia ja lappusia mutta hyvin vähän magneetteja, eli nämä korvaavat sitten sinitarrat ja muut viritelmät. Kiitoksia kovasti paketista! Jo suunnittelin tuosta langasta jotain kesätoppia itselleni.

snysaapunuthuhtikuu2011.jpg

Olisi kamalasti muutakin "raportoitavaa" ja mieli on tehnyt jo pitkään päivitellä jotain mutta aika ei vaan anna periksi. Pitkään tekeillä ollut vauvamekkokin valmistui, kun sen saaja täytti muutama päivä sitten 1 vuotta. Ensi viikolla sitten näen hänet. Mutta tämä alkava viikko menee tentteihin ja niihin valmistautumiseen, eli päivittely jäänee taas.