Aina välillä on hyvä inventoida keskeneräiset työt. :)

 

Kuvia on valitettavasti vain osasta.

Aloitin jokin aika sitten kesätopin Schachenmayr Nomotta Denim -puuvillalangasta. Väriltään lanka on sellaista vaaleanvihreää valkoisella (denim). Lanka tulee varmasti loppumaan kesken, sillä ostin sitä puolitoista vuotta sitten Karnaluksista viisi kerää, alun perin oli eri ohje. Nyt siis tällä (ravelrylinkki) ohjeella.

kesatoppi.jpg

 

Aiemmin saamastani Malabrigo Sock -langasta (esitelty aiemmin täällä) alkoi muotoutua Dancing batty (ravelrylinkki).

battyhuivi.jpg

 

Teen kauluria Muoriskan ohjeella. Lankana on liila Lanett. Olin tehnyt jo paljon pidemmällekin kunnes tajusin jotain menneen pahasti pieleen, niinpä purin koko kuvio-osuuden. Tämä on siis hieman jämähtänyt tähän vaiheeseen.

lanettkauluri.jpg

 

Viimeisenä löytyy kuva sukista, joita teen. Ohje on Kristelin Dragonfly (ravelrylinkki) ja lanka Sandnesin Mini Palett, joka vaihtaa hauskasti väriä. Olisin tarvinnut kaksi kerää jotta värit olisi saanut täsmäämään. Itse en voisi "eriparisukkia" käyttää mutta nämä olikin tarkoitus antaa lahjaksi.

annensukat.jpg

 

Lisäksi on yksi yksinäinen "karkkisukka" (esitelty täällä), yksi yksinäinen keltainen pöllölapanen Topp&Tå:sta (edellinen pari esitelty täällä).

 

Lisäksi on vailla kuvaa yksi valmis vauvasukka (ohje Ravelrysta), äiti tilasi vauvasukat työkaverilleen järjestettäville vauvakutsuille. Lankana on aiemmin värjäämäni. Lisäksi tein aiemmin värjätystä Raggegarnista yhden Horcrux (ravelrylinkki) -sukan, mutta siitä tuli vähän liian lyhyt, pitäisi purkaa kärki ja jatkaa, mutten oikein pitänyt Raggegarnin neulomisesta, se oli kovin karkeaa! Siispä tökkivä projekti tämäkin.