Olohuoneen järjestystä on muutettu, ja nyt kun tietokone on tällaisella pikkupöydällä, niin aiemmin tietokonepöytänä toiminut työpöytä päätyi askartelu- ja kirjeenkirjoituskäyttöön. Niinpä sitten on tullut parina päivänä askarreltuakin!

Ensimmäiseksi eilen tehty vaaleanpunainen kortti eräälle kirjeystävälleni. Löysin vanhoja leimasimia, jotka olen saanut joskus lapsena, ja nyt ne pääsivät taas käyttöön. Pitäisi vaan hommata parempi mustetyyny!

kortti1.jpg

 

Tänään oli tarkoitus ahkeroida tämä aamupäivä ja siivota ja pakata tavaroita, mutta jumituinpa askartelupöydän ääreen kun siitä näkee niin sopivasti telkkarinkin. Syntyi sini-ruskea kortti. Tälle ei vielä ole saajaa eikä käyttötarkoitusta. Tekstileimasimet sain tänään postista, olin ostanut ne askartelukirppikseltä. Väri vaan on haalea, kun musta leimatyyny tuntuu liian kuivalta. Siniset osat on kirpparilta löydettyä tapettia. Sydänten alta näkyy vielä liima, en malttanut odotella sen kuivumista.

kortti2.jpg

 

Toinen tämän aamupäivän ahkerointi oli sitten eräästä vanhasta kortista tuunattu, isompi kortti. Tässäkin vielä hieman näkyy liima noiden helmien alla. :D

kortti3.jpg

 

Sain eilen valmiiksi pitkään puikoilla olleen vauvamekon (aiempi kuva tässä postauksessa), se pitäisi enää höyryttää, niin helma ei niin kiertyisi rullalle. Kuvasin eilen aiemmin tekemäni embossed leaves -sukat, mutta päivitän ne sitten kun taas on hetki aikaa. :)