Tästä tulee nyt yksinkertaisesti vaan raporttipäivitys. :)

 

Tammikuussa oli pienen serkuntyttären ristiäiset, ja lahjaksi neuloin prinsessalle vaaleanpunaiset tossut, samalla ohjeella kuin aiemminkin, eli ohje löytyy Novitan lehdestä Kevät 2009. Lanka on Novitan Wool.

metentossut.jpg

Äidille olin tammikuun aikana luvannut säärystimet, ja ne valmistuivatkin yhden päivän helmikuun puolella, mutta pääasia, että äiti oli tyytyväinen ei-villaisiin säärystimiinsä!

Ohjetta en nyt tähän hätään löydä, en muista sen nimeä ja se on mulla vaan printattuna jossain paperikasoissa. Lanka on Novitan Tiina.

saarystimet.jpg

 

Osallistun lankahamstereihin tänä vuonna, ja hamsterikuuta on jo yli puolet kulunut. Vielä olisi tarkoitus saada valmiiksi ainakin yksi baskeri ja yhdet sukat jo tehtyjen kahden pipon ja yksien lapasten lisäksi!

lankahamsterikuva.jpg

 

Valmiiksi tuli ensin äidille säärystimiin sopiva pipo (Lanka Novita Tiina). Pujotin kuvanoton jälkeen vielä valkoisesta puuvillalangasta virkatun ketjusilmukkanyörin tuohon alareunaan.

 

Ohje löytyy ravelrysta.

tiinapipo.jpg

 

Seuraavaksi valmistui miehelle sopivat alpakkalapaset. Lankana on La Alpaca ruskeana. Nämä tulevat aluslapasiksi eräretkille ja toivottavasti ovat riittävän lämpimät!

alpakkalapaset.jpg

 

Vielä noin viikko sitten valmistunut pipo iskälle.

Tämä on Jacques Cousteau -pipo, jonka tein tummansinisestä 7 veljeksestä hieman liian pitkällä pyöröpuikolla, joka sitten oli kahdella lenkillä pipon sivuilla. :) Tosi mukava ohje ja kiva jämäkkä pipo iskälle!

cousteaupipo.jpg

 

Lankahamsterointiani voi seurata alablogissa 5, jonka osoite on: http://lankahamsterit-5.blogspot.com/