Viime viikolla askartelutarvikevarastoni hiukka räjähti. Ainakin siihen nähden, että kulutukseni on aika minimaalista. Ostin askartelukirppikseltä tavallaan itselleni joululahjaksi suuren tilpehöörisetin, tavarat saapuivat kahdessa erässä ja kumosin ne kaikki pöydälle kuvattavaksi. Kuvan oton jälkeen koristeet päätyivät lajiteltuna Mymmeli-rasiaan (esitelty tässä postauksessa ) ja minigrip-pusseihin.

isokoristesetti.jpg

 

Posti muisti minua myös Väkerrys & Näperrys –blogin arvontavoitolla, paketista paljastui papereita, joulukuvia, nappeja, nauhaa ja tarra-aakkosia. Ihana paketti!

arvontavoitto.jpg

 

Sain iskän sliparin valmiiksi jo aikoja sitten, ja kuvasin sen silloin, mutta sovituksen yhteydessä se olikin liian suuri. Nyt siis sivusaumat auki ja pienennystä vaan ompelemalla saumat eri kohtaan. Tämä painaa yhteenä 436g, käytin 3,5  ruusupuista 80cm pyöröpuikkoa (jonka harmikseni katkaisin). Työn alla slipari on ollut kymmenisen kuukautta. Lanka on Red Heart:n Livia, materiaaliltaan puoliksi villaa ja puoliksi jotain muovia (akryylia muistaakseni). Ohje löytyy Suuresta Käsitylehdestä 4/2005. Jonkun verran lisää projektista löytyy Ravelrysta.

sliparivalmis.jpg