Viime viikonloppuna oltiin työväenopiston langanvärjäyskurssilla. Mielenkiintoisia kokeiluja. :)

 

Oikeanpuolimmaisena (2 violettia vyyhtiä) on noin 200g suomalaista villaa. Vihreät keskellä ovat ohuempaa villalankaa, samoin tuo purppurainen vasemmalla puolella. Keltainen (jossa ripaus vihreää) on maija-sukkalankaa. Tuosta keltaisesta oli tarkoitus tulla vihreä, mutta ilmeisesti laitoin jotenkin keltaista väriä liikaa ja sinistä liian vähän. :)

varjatytlangat.jpg

 

Tässä hyvin kirjavassa vyydissä on kaksi kerää ohuehkoa villalankaa. Vyyhti oli värjätessä lähes viisimetrinen, ja se oli kahdella kierroksella kolmessa eri väriliemessä (sininen, punainen, keltainen).

raitalanka.jpg

 

Viime viikolla tein vauvamyssyn tähän kampanjaan. Saa nähdä, ehtisinkö vielä toisenkin tekemään. Ompelua vailla siis tämä tuotos.

vauvamyssy.jpg

 

Eilen oltiin Helsingin messukeskuksessa Kädentaitomessuilla (ja myös Elma, Metsä jne). Ostin muutaman kortin sekä toffeeta, ja tuollaista ihanaa sydännauhaa. Aika vähillä ostoilla siis selvittiin. Olin kyllä aika pettynyt, kun Lemmikkimessut alkoivatkin vasta tänään, eikä perjantain lippu ollut yhtään hamvelpi kuin lauantain tai sunnuntain! Vaikka noin kolmasosa messuista (lemmikkiosuus) jäi kokonaan näkemättä. Kuvassa mukana myös viime viikolta Nordiasta ostamani silmukkamerkit.

ostoksia.jpg