Lulu rakastaa kaikkia ahtaita tiloja. Se yleensä änkee peiton alle ihan kylkeen kiinni, ihana patteri! Aiemmin olenkin jo kuvannut Lulua lankahyllyn korissa, nyt vuorossa on eri kori.

lulukorissa.jpg

 

Lulu meni sitten tunkeutumaan läpinäkyvään muovipussiin.

lulumuovikassissa2.jpg

 

Ja hyvin mahtui kääntymäänkin.

lulumuovikassissa3.jpg

 

Sieltä sitä kurkitaan!

lulumuovikassissa4.jpg

 

Ja kissaa saattoi vaikka kanniskella muovipussissa. Mitähän ihmiset tykkäisivät, jos rupeaisin kuljettamaan Lulua muovikassissa kantokassin sijaan!

lulumuovikassissa1.jpg

 

Ja jotta Lulu ei veisi kaikkea huomiota, on Leostakin yksi massupesukuva!

leopesee.jpg

 

Hamsteripoikueita meillä on tällä hetkellä kaksi, toinen on Ö-poikue, ja toisen ajattelin nimetä automerkkien mukaan (en halua aloittaa aakkosia uudestaan).

Ö-poikue:

askanvauvat15vrk.jpg

 

Automerkkipoikue:

silppurinvauvat12vrk.jpg

 

Pari yötä sitten palatessani pikkujouluista kotiin löysin yhden hamsterivauvan eteisestä. Leo siinä haisteli sitä, toteti, ettei se ole kovin mielenkiintoinen, ja käveli pois. Nappasin vauvan sitten kiireessä kumisaappaaseen. Selvitellessäni, kummasta poikueesta karkulainen oli, selvisi että neljä muutakin ovat karkuteillä. Niitä siinä sitten kissojen kanssa metsästeltiin. Leoa ei voinut vähempää kiinnostaa, mutta Lulu kuuli hamsterien rapinan itseäni paremmin, niinpä se etsi hamstereita ja tökki niitä kunnes ne rupesivat kirkumaan. Siitä sain sitten kätevästi napattua hamsterin. Mutta on se jännä, ettei noita kissoja kiinnosta metsästää niitä. Hamsterit oli ilmeisesti jo vuorokauden olleet karkuteillä samassa asunnossa kissojen kanssa!