Viimekin ehdin/jaksan/viitsin istahtaa koneelle päivittämään blogia. Olen ollut kipeänä jonkun aikaa ja sitten muuten kiireinen ja siksi ei ole ollut kamalasti mitään esiteltävää täällä blogissa. Raivokkaasti olen yrittänyt viimein saada sukkasatoon jotain valmista, ja nyt voin viimein esitellä jotain. :)

 

Uusi ikeasta hankittu lankahylly sai viimein lankansa. Ne on jaoteltu kutakuinkin värin mukaan. Tässä siis lankahylly ja hyllykissa, joka rakastaa banaanikorien tuoksua.

 

lulujauusilankahylly.jpg

 

 

Vielä kiehnäyskuva Lulusta, se on vaan niin höhlän näköinen kun on ihan toisessa maailmassa kiehnätessään noita koreja vasten.

lulukiehnaabanaanikoriin.jpg

 

Sain lahjaksi setin bambupuikkoja. Se oli tullut lehtitilauksen kylkiäisenä. Ihana lahja <3 Setissä on seuraavanlaiset puikot:

- pitkiä puikkoja neljät (yhdet puuttuvat kuvasta, ovat käytössä): koot 8, 5, 4 ja 3,5, yksi 3,5

- pyöröpuikko kokoa 3,5 (olisko pituus 60cm)

- yhdet sukkapuikot kokoa 3

bambupuikot.jpg

 

Sitten valmiisiin käsitöihin. Kahdet sukat ovat valmistuneet, molemmat ihan perussukkia.

Ensimmäisenä novitan kukkaketo (kielo) -langasta lapselle/teinille/pienijalkaiselle naiselle sopivat sukat, noin kokoa 35 tai 36. Nämä aion lähettää johonkin hyväntekeväisyyteen, kunhan saan vähän enemmän lähetettävää kasaan.

kukkaketosukat.jpg

 

Seuraavaksi "lohisukat", jotka ovat saaneet nimensä värinsä vuoksi. Lanka on itse värjätty kesällä punaisella värillä, lankana maija. Värjäsin ensin kokonaiset kerät sellaisenaan, ja sisus jäi valkoiseksi, kuten odotinkin, mutta muuten lankaan tuli kivaa väriä, sitten dippasin nuo kerät vielä jossain vaiheessa vaaleanpunaiseen liemeen, siispä väri vaihtuu aika mukavasti, molemmissa sukissa on tummempaa enemmän kärkeä kohti.

lohisukat.jpg

 

Lähikuva lohisukkien kantapäistä:

lohisukkakantap.jpg

 

Tämän kaapelihässäkän on tarkoitus muotoutua sukiksi. Olen todennut, että on paras opetella tekemään kahta sukkaa samanaikaisesti, muuten jäljestä tulee erilaista kummassakin sukassa. :D Sitten tulee ihan eriparisia sukkia. Ajattelin josko nämä vielä ehtisivät sukkasadon aikana valmiiksi. Tämä kuukausi siis vielä aikaa neuloa sukkia.

hjertesocksukat.jpg