Viimeinkin kerkiän mainita kivasta paketista, jonka hain toissapäivänä. Salainen neuleystäväni muisti minua muun muassa värikkäillä langoilla.

Tässäpä kuva:

snynlhpaketti.jpg

Paketti sisälsi kolme kerää Flip Flop -lankaa (kivat värit!) ja kassinkahvat, kultaisen kimallekoukun kokoa 7, tiskikukan ja muutamia kauneustuotteita. Näistä kyllä varmasti syntyykin jo aiemmin kokeilemani kukkakassi, tai sitten etsin Novitan lehdistä juuri tuolle langalle tarkoitetun kassiohjeen.

Kiva jännitys oli kun en päässyt heti paketin tultua sitä hakemaan (postilla on joku ihme systeemi, että jos ei ole kotona kun postia tuodaan niin sitten sen voi noutaa postista vasta seuraavana päivänä) vaan oli odoteltava seuraavaan päivään.

Sainpa samalla kerralla sitten noudettua postista toisenkin paketin, nimittäin Saunalahden ADSL -netti oli saapunut. Nyt on ihanan nopea netti sitten, ja pääsee tännekin päivittelemään.

Tässä vielä kuva paketin sisältämästä pienestä paketista minikynsiviiloja. Todella tarpeellinen kapine, kun tähän mennessä olen kanniskellut mukanani katkaistua kynsiviilaa mutta nyt voi viilailla kynsiään tyylikkäästi, kuinka sny osasikin laittaa niin sopivan pikkutavaran pakettiin mukaan! Perhosia ja värejä <3 <3 <3

perhosviilat.jpg

Lankojakin on tullut hankittua, joitakin omaan käyttöön ja joitakin toisille. Olemme kierrelleet pk-seudun liikkeissä alennuksien perässä. Menitassa on tällä viikolla synttärit, niinpä euron korista tarttui mukaan kaksi kerää Dropsin safrania ja yksi bambu. Kuvassa mukana myös Lankamaailma Nordiasta ostettu veikeän värinen sukkalanka. Ajattelin opetella neulomaan kahta sukkaa yhtäaikaa kunhan ehdin perehtyä. Sillä tavalla ainakin saisi niistä kätevästi tosi samanväriset.

lankaostotsyyskuu.jpg