Olen ollut leirillä pari viikkoa. Tai ei varsinaisesti koko aikaa leirillä, vaan viimeiset kolme yötä kuljeteltiin ulkomaalaisia partiolaisia bussilla Suomen eri kaupungeissa. Tuli pikakelauksella pintaraapaisuna tutustuttua Tampereeseen, Poriin, Raumaan, Turkuun sekä Helsinkiin. Kiirettä piti mutta kaiken stressin jälkeen matkasta jäi hyviäkin muistoja. Aika kultaa muistot! :)

Leiriltä tähän vain yksi kuva.
kilkekuva.jpg

Turun maailmankaupasta tuli ostettua ihana olkalaukku.
vihrealaukku.jpg

Leirllä ollessani Zeta sai vauvoja. Niitä oli alun perin pesässä noin yhdeksän mutta eilen kun vilkaisin, oli jäljellä elossa enää kolme. Ehkä ne olivat niin heiveröisiä tai sairaalloisia etteivät jaksaneet elää. Tässä kuitenkin kuva siitä, kun niitä oli vielä monta.
hamsterivauvat.jpg

Kissat pärjäilivät leirin ajan täällä, parin päivän välein kävi joko äitini, ystäväni tai veljeni ruokkimassa eläimiä. Viime päivinä kissoja ovat kiinnostaneet lukit, joita ryömii salaa hämmästyttävän paljon parvekkeelta sisään. Tänäänkin olen vienyt jo kaksi ulos. Miten ne edes päätyvät kolmanteen kerrokseen?!

Leon asennot ovat ihan mahtavia.
leolohosangylla.jpg

Olen päättänyt osallistua sekä Salaiseen NeuleYstävään että Sukkasatoon. Mietin tuossa aiemmin jo joululahjoja, mitä tekee ja kenelle, ja monet sukatkan siihen listaan sisältyi, joten siksi ajattelin osallistua Sukkasatoon, toimiipahan kannustimena neuloa joululahjasukkia!