Tähän päivitykseen ängen kissoja ja parveketta, ehkä ihan vähän muutakin. :)

 

Eli oltiin tosiaan reilu viikko sitten maalaismaisemissa kissojen kanssa. Kissat saivat paljon enemmän tilaa rellestää kuin täällä kotona. Aluksi Lulu oli vähän känkkätuulella ja murisi ihmisillekin mutta kun se tottui uuteen ympäristöön, se oli kuin kotonaan.

luluportaissa.jpg

leomatolla.jpg

 

Lulua vietiin ulkoilemaankin valjaissa.

luluulkona.jpg

 

Viime viikolla reissailtiin Imatralla ja Ruokolahdella. Tämä kuva on otettu Saimaan rannasta joskus iltakymmeneltä.

imatranranta.jpg

 

Parvekeprojekti etenee. Kuten aiemmin mainitsin, saimme hankittua kalusteet. Nyt on jo muutamia kukkiakin enemmän kuin näissä kuvissa, päivityksen laahaavat vähän jäljessä. Tässä meidän parvekkeen ovivahti – Lulu.

partsiovi.jpg

 

Tässä kuvassa pöytää ja yhtä tuoleista. Tuolinpäälliset on Kodin Ykkösestä, samoin tuolit ja pöytäliina on löytö kirpparilta Tukholmasta. Kasveina on huonevehkoja, paprikoita, basilikoita sekä kuihtuneita persiljoita. Pöytä hankittiin muistaakseni Askosta (vai oliko se Iskusta?).

partsi1.jpg

 

Tässä näkyy parvekkeen perällä olevaa penkkiä, joka on niin ikään Kodin Ykkösestä. Siinä on päällä toistaiseksi vain Etolasta hankittu vaahtomuovi ja siihen kietaistu keltainen puuvillakangas. Köynnöskasvit molemmin puolin penkkiä ovat Kellokukkia.

partsi2.jpg

 

Viimeisimpiä ostoksia on vihreä puuvillamatto. Tiimarista löytyi alennuksella, maksoi alle 5 euroa. Eli ei niin haittaa, vaikka parvekkeen vaihtelevat sääolosuhteet sen turmelisivat.

partsi3.jpg