Viimein siivotessa löysin kamerani laturin, niin sain otettua lisää kuvia.

 

Nimipäivälahjaksi sain ihanan uuden kässäpussin. Perhoskangas on aivan ihana, siitä kun saisi vaikka kesämekon! Kun kyllästyy perhosiin, voi kääntöpuolelta löytää vaaleanpunaisen pupukankaan.

kassapussi.jpg

 

Olen tosiaan eilisen jälkeen innostunut tuosta parvekkeesta ja sitä tyhjentänyt (nyt on sitten olohuone täynnä roinaa). Roudasin laatat pois suurimmasta osasta parveketta ja lakaisin, imuroin sekä pesin lattian.

 

Tässä esimakua tulevasta... Esittelyssä yksi tuoleista ja siinä kukkapehmuste. Taustalla kiipeää jo aiemmin esitelty kelloköynnös. Lattia ei toki jää näkyviin vaan puulaatat tulevat siihen takaisin.

parveketuoli.jpg

 

Leo änki parvekkeelle kun kuvasin, tuntui haaveilevan reunalle hyppäämisestä. Kovin pieneltä näyttää iso kissa tuolla lailla parvekkeen nurkassa.

leopartsilla.jpg

 

Lulukin kurkkii ovelta, että saisiko tulla haistelemaan kesäilmaa.

lulupartsinovella.jpg

 

Aiemmin päivällä kissat pyöri parvekkeella ja olen yleensä niitä kovin tarkasti vahtinut mutta tänään pääsi käymään niin, että Lulu oli hypännyt reunalle roikkumaan etutassuillaan ja suti takatassuilla parvekkeen kaidetta. Tulin siihen huutamaan, niin äkkiä Lulu siitä tuli alas ja kannoin sen sisälle. Kauhea ajatus jos olisi päässyt siihen reunalle ja pudonnut täältä kolmannesta kerroksesta!

 

Parvekkeesta innostuneena on kasvitkin saaneet tänään hoitoa.

 

Paprikat uusissa perhosruukuissaan

paprikatperhosruukut.jpg

 

Persiljat näyttävät vähän räjähtäneiltä uusissa isoissa ruukuissaan.

persiljatuudetruukut.jpg

 

Eilen mainitsemani vehkat (tunnistaisko joku?) pääsivät kaikki kolme ruukkuihin. Tässä kuvassa kaksi niistä samassa isossa ruukussa.

vehkakuva.jpg

 

Odottelen jo kovasti kesäkuun loppua, kun lähdetään juhannuksen jälkeen Tukholmaan! Varasimme matkan toissapäivänä. Kaksi yötä laivalla ja kaksi yötä hotellissa.

ruotsinreissu.jpg