Onpa kurjaa taas sairastella, kun stressi kaikista tekemättömistä töistä painaa silloin kahta kauheammin. Tuntuu, että olisi pakko tehdä kaikenlaista mutta loppujen lopuksi jaksaa vain maata sohvalla ja satunnaisesti nousta koneen äärelle kirjoittamaan pari lausetta esseeseen. Blogia kuitenkin jaksaa päivittää, kun siihen ei kamalasti ajatusvoimaa tarvita. :)

 

Oli ihana viikonloppu, joka kului lähinnä lomaillessa Lahden seudulla. Pari kirpparia kiersimme, mutta saalis oli laihahko. Löysin hauskan koiranpentukalenterin vuodelta 2004. Olen aina silpunnut omat vanhat kalenterit korteiksi, niinpä ajattelin että kun halvalla sai vanhan kalenterin, niin siitä saa monta hyvää korttia.

puppycalendar.jpg

 

Muutaman lahjakassin ostin myös. Jostain syystä olen heikkona lahjakasseihin, vaikka niitä hyvin harvoin edes käytän. Kuvasin siis koko tämänhetkisen lahjakassikokoelmani.

lahjakassit.jpg

 

Kärkkäiseltä löytyi uusia Wool –värejä, melkein ostin pinkin lisäksi vihreän mutta onneksi en, kun en varsinaisesti tarvitse lankaa. Tuo pinkki oli vaan niin suloinen ja näen sen jo vauvantossuina! Lasikannua olen pitkään etsinyt kirpputoreilta, mutta viimein päätin ostaa ihan uuden, kun sattui edullinen ja mieleinen vastaan.

kannujawool.jpg

 

Ihastuin K-supermarketin kassalla olevaan euron maksavaan kauppakassiin, ja niinhän se oli pakko ostaa. Niin ihanan pirteä, keväinen ja täynnä asioita, joista pidän: kukkia, perhosia, kirkkaita värejä ja vielä sydän. :) Tämä on myös tarpeeksi leveä, jotta siihen mahtuu neljä boksia hamstereita, siis hyvä näyttelyreissukassi!

kukkapirkkakassi.jpg

 

Sitten muutamia maisemakuvia reissulta:

 

Hollolan kirkko

hollolankirkko.jpg

 

Orimattilan kirkko

orimattilankirkko.jpg

 

Orimattilan Taidelinna. Aivan upea sisältä, kannattaa käydä vaikkei taiteesta välittäisikään (oli hieman kummallista makuuni).

taidelinna.jpg

 

Ja sitä maalaisromantiikkaa, aurinko paistaa, pellot kimaltavat ja taivas on kauniin sininen. Mikäs siinä kävellessä koiran kanssa.

maalaismaisema.jpg

 

Kotimatkalla vielä eksyttiin tuohon lähikauppakeskukseen, ja eläinkaupasta tuli matkaan suloinen, toistaiseksi nimetön pikkuhamsteri.

rshopsuvauva2.jpg

rshopsuvauva1.jpg

 

Tänään oli Leo vallannut sängyn, jossa on ihanat kukkalakanat. Leo on jo ihan kesäfiiliksissä siinä kukkakedon keskellä!

leokukkakedolla.jpg

 

Postiluukusta kolahti askartelukirppikseltä ostamani leimasinsetti. Se on ihana, nyt vaan puuttuu mustetta :D

kukkaleimasimet.jpg

 

Viimeisenä vielä vilautusta Kerttusukkaviritelmästä, edistyy hitaasti mutta varmasti <3 (Ja väri ei siis ole tuollainen harmahtava, aiemmin otettu kuva langoista on paljon lähempänä oikeaa vihreää väriä).

kerttusukkakesken.jpg