Kaunis lauantaipäivä. Harmi vaan että se pitää viettää sisällä siivoillen ja pakkaillen. Toivoa sopii, että säät jatkuvat tällaisina ensi viikollakin, kun reissaamme hiihtolomareissulle.

 

Kevättä juhlistavat myös kaikki istutetut kasvit. Vain paprikat eivät vielä ole itäneet. Hyvä siis että laitoin ne noin aikaisin kun ovat hitaita.

 

Korkeat huiskulat ovat pinaatteja, ja takana olevat punaisella merkityt parveketomaattia.

pinaatti63.jpg

 

Basilikaa tulossa.

basilika63.jpg

 

Kelloköynnös (cobaea scandens) vaaelanpunaisissa ruukuissa.

kellokoynnos63.jpg

 

Krassit ovat villiintyneet, osaa on jo pitänyt tukea grillitikuilla.

krassi63.jpg

 

Anttilassa oli Novitan Samos –lanka tarjouksessa, ja olin jo jonkun aikaa miettinyt tekeväni siitä kesäkassin virkkaamalla. Nyt puuttuu siis enää valmiit kassinkahvat.

samos.jpg

 

Keskiviikkona kävimme Espoon kierrätyskeskuksessa. Löysin sieltä aivan ihanan paidan, 4 euroa. Taustana on niinikään Anttilasta ostamaani vaaleanvihreätä pellavakangasta (2€/metri), jonka väri ei kuitenkaan ole noin haalea kuin kuva antaa ymmärtää.

ruskeakukkapaita.jpg

 

Eurolla kolme vaatetta –osastosta löysin vaaleankeltaisen neulepaidan ja vihreän benettonin villapaidan. Nämä ajattelin yrittää purkaa langaksi.

keltainenpaiata.jpg

benettonvillapaita.jpg

 

Samalla reissulla (Niittykummun Fidan mennessä juuri nenämme edestä kiinni) kurvasimme Lidliin, josta mukaani tarttui ihania nauhoja ja pienenpieniä suloisia yliviivaustusseja.

nauhatjatussit.jpg

 

Loppukevennyksenä lettukuva <3

lettuja.jpg