Ajattelin kirjoitella projekteistani ja ylipäätään asioista, jotka minua kiinnostavat. Saa nähdä, mitä tästä blogista oikein muotoutuu.

 

Olen pääkaupunkiseutulainen kieltenopiskelija, harrastan kaikennäköistä ja innostun helposti uusista asioista. Viime aikoina aikaani ovat enenevässä määrin vieneet käsityöt. Pidän myös ruoanlaitosta ja matkustelusta. Harmikseni opiskellessa rahaa jää turhan vähän käteen kalliimmille harrastuksille.

 

Kämpässä lisäkseni tassuttelee kaksi kissaa:

 

Leo

leo.jpg

 

ja Lulu

lulu.jpg

 

Tällä hetkellä meillä asustaa myös 8 syyrialaista hamsteria. Silloin tällöin syntyy pikkuvauvojakin.

v-pojat1.jpg

 

Haaveissa olisi hankkia pitkästä aikaa akvaario, eikä tällä kertaa mikään hankalasti hoidettava pieni pönttö vaan oikein suuri ja näyttävä allas, jota kissat voisivat tuijotella aikansa kuluksi.

 

Aloitin pari päivää sitten viiniprojektin, kylppärissä pulputtaa vahva vadelma-mustikkaviini. Parin viikon päästä valmistunee. Laitan kuvia projektista myöhemmin. Aiemmin olen kokeillut tehdä valmispaketista roséviiniä ja antanut sitä lahjaksi ystäville. Yleensä vielä koristelen pullot kauniiksi. Jos jollakulla on hyviä ideoita pullojen etiketin liimapinnan poistamiseen, niin saa ilmiantaa!

kukkapullo.jpg